Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Tractorul Rosu

Tractorul Rosu

Tractorul Rosu este un joc frumos in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajutati un fermier cu munca de la ferma. El are un mic tractor rosu pe care il foloseste pentru a transporta anumite lucruri la ferma de la un hambar la altul. Trebuie sa atasati remorca de tractor si apoi trebuie sa conduceti tractorul pana la celalalt hambar. Fiti atenti la drum deoarece daca pierdeti marfa vet fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput si veti pierde una din vieti. E bine pana cand vi se termina toate vietile, deoarece atunci din pacate trebuie sa incepeti tot jocul de la inceput, nu doar acel nivel si veti pierde tot progresul adunat. In acest joculet cu cat mai multa marfa aveti in tractor cand ajungeti la destinatie cu atat mai multe puncte veti primi. Fiti agili si sunt sigur ca veti primi niste puncte in plus. Pe masura ce treceti in nivele superioare vetie avea noi provocari si trasee tot mai dificile in acest joculet din categoria fermelor. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti care a fost dupa parerea voastra cel mai dificil nivel in acest joculet din categoria tractoarelor. Dati tot ce aveti mai bun sa terminati jocul cu succes.

Instructiuni

folositi agetile

expresii asemanatoare

jocuri cu tractoare la ferma, jocuri cu tractoare 2017, jocuri cu fermieri, jocuri cu utilaje agricole, jocuri cu tractoare cu remorca,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Tractorul Rosu

Tractorul Rosu este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Tractoare pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Tractorul Rosu a fost jucat de peste 427 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 03 iunie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.