jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sava distrati de minune si astazi, deoarece am pregatit un nou joc onlinede baieti, un…">

Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Steampunk Cursa de Camioane

Steampunk Cursa de Camioane

O gramada de jocuri online cu masini sunt chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sava distrati de minune si astazi, deoarece am pregatit un nou joc onlinede baieti, un joc de curse extrem de interesant si de distractiv, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa castigati cat mai multe curse cu masini si camioane de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedet ca trebuie sa fiti mult mai rapizi decat adversarii vostri. Nu o a fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuei sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc sa ajungeti sa castigati foarte multe curse si o sa vedeti ca foarte multe jocuri de indemanare cu masini vor continua sa apara pentru voi aici pe jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni

mouse

expresii asemanatoare

jocurionline cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri gratis cu masini de baieti, jocuri 2018 cu masini de baieti,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Steampunk Cursa de Camioane

Steampunk Cursa de Camioane este unul dintre cele 38 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Camioane pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Steampunk Cursa de Camioane a fost jucat de peste 1025 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 06 iulie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 3 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.