Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Minioni Coafuri Reale

Minioni Coafuri Reale

Foarte multe jocuri speciale apar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro unde astazi o sa vedeti ca am adus un nou joc online de Coafat pentru fete, dintr-o categorie de jocuri speciala. Astazi, o sa vedeti ca Minionii vin alaturi de acest super joc de coafat. Minioni Coafuri Reale este numele acestui joc online, in care dragi prieteni trebuie sa fiti extrem de atenti si de creativi, deoarece trebuie sa ajutati toti Minionii din Despicable Me sa reuseasca sa creeze diferite coafuri reale pe care sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajungeti sa folositi toate ustensilele de coafat din acest joc. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa creati diferite coafuri reale pentru fiecare Minion in parte, astfel o sa vedeti ca fiecare dintre fetele de pe site-ul nostru vor avea de ales dintre aceste coafuri reale de Minioni de pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde foarte multe alte jocuri de fete sau de coafat vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri de fete de coafat, jocuri 2018 cu minioni de coafat, real haicuts games, jocuri cu minioni de fete, jocuri online cu minioni,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Minioni Coafuri Reale

Minioni Coafuri Reale este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Minioni pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Minioni Coafuri Reale a fost jucat de peste 1199 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 30 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 12 voturi, iar scorul jocul este de 92%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.