Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Minion la Doctorul de Creier

Minion la Doctorul de Creier

Minionii de pe site-ul nostru jocurile-friv.ro sunt mereu plini de energie, insa astazi dragi copii o sa vedeti ca unul dintre Minionii din Despicable Me vin pe site-ul nostru deoarece au nevoie de un doctor. Voi dragi copii o sa vedeti ca acest Minion este foarte bolnav, astfel ca vine la doctorul de creier de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte ca fiind cei mai buni doctori de creier de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece operatiile pe creier sunt cele mai dificile, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti foarte departe in acest joc cu Minoni si sa folositi toate ustensilele speciale de doctori pe creier pe care noi le-am pregatit pentru voi. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa jungeti sa deveniti cei mai cunoscuti doctori de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca odata ce terminati acest joc cu Doctori, o  gramada de Minioni vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de noi provocari. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri despicable me 3, jocuri noi cu minioni, jocuri 2018 cu minioni, jocuri online cu minioni, jocuri cu doctori de creier, jocuri cu minioni la doctor,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Minion la Doctorul de Creier

Minion la Doctorul de Creier este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Minioni pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Minion la Doctorul de Creier a fost jucat de peste 1158 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 30 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.