Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Equestria Echipa de Absolvire

Equestria Echipa de Absolvire

Fetele Equestria sunt cele mai dragute personaje de pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde astazi o sa vedeti ca ele revin alaturi de un nou joc online de imbracat cu Micul Meu Ponei. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fetele Equestria din acest joc online isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Pinkie Pie, Twilight Sparkle si Rainbow Dash sa fie cele mai dragute fete Equestria de la absolvirea Micul Meu Ponei care urmeaza sa inceapa aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Aceste trei fete Equestria isi doresc sa le ajutati sa isi gaseasca diferite haine, machiaje speciale dar si coafuri interesante si accesorii sclipitoare, astfel incat sa fie cele mai dragute personaje Micul Meu Ponei de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca vom continua sa pregatim pentru voi diferite jocuri cu Micul Meu Ponei pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri 2018 cu micul meu ponei, jocuri de fete cu micul meu ponei, jocuri cu fetele equestria, jocuri 2018 cu fetele equestria, jocuri cu rainbow dash si pinkie pie, jocuri de imbracat cu twilight sparkle,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Equestria Echipa de Absolvire

Equestria Echipa de Absolvire este unul dintre cele 38 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Micul Meu Ponei pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Equestria Echipa de Absolvire a fost jucat de peste 602 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 28 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 3 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.