Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Blaze Puzzle

Blaze Puzzle

Cele mai multe jocuri online cu Masini apar chiar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Blaze si Masinile Monstru. Astazi, un nou joc de baieti Nickelodeon din categoria de jocuri cu Blaze si Masinile Monstru va asteapta aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Blaze, sa reusiti sa asezati toate piesele puzzle intr-un loc potrivit, astfel incat sa aveti o imagine puzzle cu masini si camioane compelta, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte, ceea ce inseamna ca noi jocuri pentru copii cu Blaze si Masinile Monstru vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum puteti sa terminati acest joc de baieti intr-un timp foarte scurt, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri speciale de baieti cu Blaze si Masinile Monstru vor aparea aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu blaze si masinile monstru online, jocuri 2018 cu blaze si masinile monstru, jocuri puzzle cu blaze, jocuri cu camioane cu blaze si masinile monstru, jocuri cu masini cu blaze si masinile monstru,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Blaze Puzzle

Blaze Puzzle este unul dintre cele 23 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Blaze si Masinile Monstru pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Blaze Puzzle a fost jucat de peste 425 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 08 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.