Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica Spala Haine

Doctorita Plusica Spala Haine

Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde astazi dragi prieteni am pregatit pentru voi un nou joc online de fete cu Doctorita PLusica, in care trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece Doc McStuffin vine pe site-ul nostru deoarece isi doreste sa fie una dintre cele mai frumoase fete de pe site-ul nostru, astfel ca astazi a pregatit pentru voi un nou joc online cu Doctorita Plusica, in care o sa vedeti ca buna voastra prietena are nevoie de ajutorul vostru sa isi spele toate hainele murdare. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Doctorita Plusica, sa reusiti sa spalati doar hainele albe odata dupa care toate hainele colorate, astfel incat pana la finalul acestui joc online, Doctorita Plusica va avea foarte multe haine curate si o sa vedeti cum buna voastra prietena Disney o sa revina aici pe site-ul nostru si o sa o faceti sa aiba o gramada de haine frumoase si curate pe care sa le poarte in viitoarele jocuri online de fete de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu doctorita plusica, jocuri de fete cu doctorita plusica, jocuri 2018 cu doctorita plusica, jocuri disney cu doctorita plusica, disney doc mcstuffin,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica Spala Haine

Doctorita Plusica Spala Haine este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica Spala Haine a fost jucat de peste 322 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 19 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.