Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica si Diamantele

Doctorita Plusica si Diamantele

O sa vedeti ca astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro va asteptam alaturi de Doctorita Plusica si Diamantele, un joc Bejeweled din categoria de jocuri cu Doctorita Plusica, pe care sa il jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca Doctorita Plusica vine alaturi de un joc Bejeweled extrem de interesant, in careo sa vedeti ca Doc McStuffins va avea foarte multe diamante pe care voi trebuie sa le mutati din stanga in dreapta, de sus in jos sau invers, astfel o sa reusiti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa reuseasca sa acumuleze cat mai multe puncte, insa pentru asta trebuie sa mutati fiecare diamanat astfel incat sa reusiti sa aveti cel putin trei diamante de acelasi fel si aceeasi culoare, pentru ca diamantele lui Doctorita Plusica sa reuseasca sa se sparga, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa va distrati alaturi de acest personaj Disney, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2018 cu Doctorita Plusica vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu doctorita plusica, jocuri 2018 cu doctorita plusica, jocuri de bejeweled cu doctorita plusica, doc mcstuffin jewel match, jocuri bejeweled disney cu doc mcstuffin,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica si Diamantele

Doctorita Plusica si Diamantele este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica si Diamantele a fost jucat de peste 349 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 19 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.