Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Darington Masini Monstru

Darington Masini Monstru

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde o sa aveti ocazia sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Blaze si Masinile Monstru, un nou joc online Nickelodeon cu masini care suntem siguri ca o sa va placa. In acest joc, voi dragir prieteni o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de Darington, unul dintre cele mai cunoscute personaje Blaze si Masinile Monstru, care astazi a venit aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro alaturi de un nou joc puzzle cu masini, in care trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti, deoarece acesta este un joc special, in care o sa vedeti ca sunt foarte multe piese puzzle, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc puzzle cu Darington, voi sa aveti o imagine completa. Asezati toate piesele puzzle in locul potrivit, iar noi suntem siguir ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti cum diferite jocuri 2018 cu Blaze si Masinile Monstru vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu masinile monstru, jocuri cu blaze si masinile monstru online, jocuri 2018 cu blaze si masinile monstru online, jocuri puzzle cu blaze si masinile monstru, jocuri puzzle cu masini online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Darington Masini Monstru

Darington Masini Monstru este unul dintre cele 23 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Blaze si Masinile Monstru pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Darington Masini Monstru a fost jucat de peste 429 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.