Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Blaze Curse cu Masini

Blaze Curse cu Masini

Blaze Curse cu Masini este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, un nou joc Nickelodeon care face parte din categoria de jocuri cu Blaze si Masinile Monstru, un joc online de baieti cu masini in care suntem siguri ca o sa va distrati de miune, deoarece acesta este un nou joc de baieti de curse, in care Blaze este personajul principal. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti in acest joc. Voi dragi copii trebuie sa fiti atenti pe toata durata acestui joc, ceea ce nu va fi dleoc usor, insa strebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Blaze, sa reusiti sa castigati cat mai multe curse din acest nou joc online cu masini. Chiar daca nu va fi deloc usor, noi suntem siguir ca o sa va descurcati de minune, astfel ca diferite alte jocuri de baieti cu Blaze si Masinile Monstru vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind tastele SAGETI.

expresii asemanatoare

jocuri cu blaze si masinile monstru online, jocuri 2018 cu blaze si masinile monstru, jocuri de baieti cu blaze si masinile monstru online, jocuri noi de baieti, jocuri nickelodeon cu blaze si masinile monstru,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Blaze Curse cu Masini

Blaze Curse cu Masini este unul dintre cele 23 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Blaze si Masinile Monstru pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Blaze Curse cu Masini a fost jucat de peste 426 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.