Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Vampirina Test de Matematica

Vampirina Test de Matematica

Un nou joc online din categoria de jocuri cu Vampirina este astazi prezent aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii aveti ocazia sa va intalniti mereu alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un joc special cu Vampirina, in care trebuie sa reusiti sa raspundeti corect la foarte multe intrebari interesante cu personajele Vampirina. Acest joc online de matematica este unul foarte interesante, in care trebuei sa ii aratati lui Vampirina ca sitit foarte bine matematica si ca puteti sa acumulati foarte multe puncte intr-un timp cat mai scurt, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Vampirina sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari de matematica la rand, astfel o sa vedeti cum puteti sa primiti foarte multe puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri cu Vampirina urmeaza sa apara pe site-ul nostru datorita raspunsurilor voastre corecte. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu vampirina, jocuri 2018 cu vampirina, jocuri de fete cu vampirina, jocuri gratis cu vampirina, jocuri de matematica cu vampirina,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Vampirina Test de Matematica

Vampirina Test de Matematica este unul dintre cele 16 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Vampirina pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Vampirina Test de Matematica a fost jucat de peste 575 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 28 decembrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.