Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Vampirina Puzzle

Vampirina Puzzle

Am vazut ca va plac etrem de mult jocurile online cu Vampirina, astfel ca dragi copii astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online de fete cu Vampirina pe care sa il jucati alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un joc Vampirina Puzzle, in care frumoasa fata vampir a pregatit pentru voi imagini extrem de interesante, in care o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Vampirina sa aiba o imagine completa si sa reuseasca sa acumuleze cat mai multe puncte. Acest lucru nu este deloc usor de realizat, deoarece fiecare imagine puzzle cu Vampirina va avea foarte multe piese puzzle pe care voi trebuie sa le asezati la locul potrivit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca puteti sa terminati si sa reusiti sa le asezati pe fiecare in parte inainte ca timpul vostru sa expire. Pentru a reusi sa aveti cat mai multe puncte, trebuie sa o ajutati pe Vampirina sa termine acest joc online puzzle in cel mai scurt timp, iar noi suntem siguri ca diferite alte jocuri de fete cu Vampirina vor aparea in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu vampirina, jocuri 2017 cu vampirina, jocuri de fete cu vampirina, jocuri puzzle cu vampirina, jocuri noi puzzle, jocuri 2017 puzzle, jocuri pentru copii puzzle,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Vampirina Puzzle

Vampirina Puzzle este unul dintre cele 16 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Vampirina pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Vampirina Puzzle a fost jucat de peste 735 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 14 noiembrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.