Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Conecteaza Printesele

Conecteaza Printesele

Va asteptam astazi dragi copii alaturi de unul dintre cele mai frumoase si cele mai interesante jocuri online din categoria de jocuri cu Printese, in care o sa va distrati de minune alaturi de Miraculos Buburuza, Elsa, Jasmine, Elsa si Rapunzel, care au adus pentru voi un nou joc gratuit online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa fiti siguri ca puteti sa terminati fiecare nivel in cel mai scurt timp. Acest joc online cu printese le aduce pe Elsa, Jasmine, Ariel, Rapunzel si Miraculos Buburuza in mici fotografii interesante si distractive, iar misiunea voastra in acest joc va fi sa reusiti sa le uniti aceste imagini in cel mai scurt timp, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca trebuie sa le ajutati pe aceste printese Disney sa termine fiecae nivel cu cat mai multe puncte si inainte sa expire timpul. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu printese, jocuri 2017 cu printese, jocuri de fete cu printese, jocuri disney, jocuri cu elsa online, jocuri cu jasmine si ariel, jocuri 2017 cu miraculos buburuza si motan noir,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Conecteaza Printesele

Conecteaza Printesele este unul dintre cele 561 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Printese pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Conecteaza Printesele a fost jucat de peste 3651 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 31 octombrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 34 voturi, iar scorul jocul este de 74%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.