Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Buburuza Garderoba Secreta

Buburuza Garderoba Secreta

Aducem pentru voi dragi copii o gramada de jocuri interesante si frumoase pe care sa le jucati alaturi de Miraculos Buburuza si Motan Noir. In acest joc, Buburuza isi doreste sa va arate care este garderoba sa secreta. Voi, trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati pe Miraculos Buburuza sa se imbrace in cel mai interesant mod, iar pentru asta, va trebui sa fiti siguri ca pana la final, Buburuza sa isi gaseasca cele mai frumoase si cele mai interesante haine de supereroi, haine de eroine sau haine de personaje pe care voi le puteti intalni in acest joc. Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece Buburuza are o garderoba secreta, pe care trebuie sa fiti siguri ca o puteti completa, astfel o sa vedeti ca Buburuza o sa fie extrem de fericita, iar voi o sa vedeti cum diferite alte noi jocuri frumoase cu Miraculos Buburuza si Motan Noir pe care sa le jucati alaturi de prietenele voastre fete. Distractie placuta!

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu miraculos buburuza online, jocuri pentru fete cu miraculos buburuza online, jocuri 2017 cu miraculos buburuza si motan noir, jocuri de imbracat cu miraculos buburuza, jocuri pentru fete de imbracat cu buburuza,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Buburuza Garderoba Secreta

Buburuza Garderoba Secreta este unul dintre cele 73 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Buburuza Garderoba Secreta a fost jucat de peste 440 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 09 octombrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 3 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.