Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Fotbal Dragon Ball Z

Fotbal Dragon Ball Z

Fotbal Dragon Ball Z este un joc interesant in care trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si un spirit de echipa foarte bine dezvoltat. Veti juca fotal in 2 in acest joc, voi contra prietenilor vostri. In acest joculet la inceput trebuie sa alegeti membri echipei voastre. Fiti pe faza si incercati sa ii alegeti pe cei mai buni. Fiecare jucator va alege pe rand cate un membru in echipa sa. In acest joc aveti de ales din personajele voastre preferate din serialul Dragon Ball Z. Trebuie sa dati tot ce aveti mai bun in acest joc sa dati mai multe goluri decat echipa adversa inainte ca timpul sa se termine. Un meci de fotbal cu eroii de la Dragon Ball Z dureaza doua minute. In partea de sus in stanga veti avea timpul iar in centru aveti scorul. In acest joc prima echipa controlata de primul jucator va folosi sagetile pentru a controla jucatorii. A doua echipa cotrolata de al doilea jucator trebuie sa foloseasca tastele w, a, s, d pentru a contola fotbalistii de la Dragon Ball Z. Sunt sigur ca va veti descurca foarte bine in acest joc si va veti distra de minune alaturi de eroii vostri din desene.

Instructiuni

folositi sagetile w a,s,d,

expresii asemanatoare

jocuri cudragon ball z 2017, jocuri cu dragon ball, jocuri cu fotbal in 2, jocuri cu dragon ball z in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri de sport in 2,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Fotbal Dragon Ball Z

Fotbal Dragon Ball Z este unul dintre cele 10 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Dragon Ball Z pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Fotbal Dragon Ball Z a fost jucat de peste 604 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 03 iulie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.