Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Castiga un Milion

Castiga un Milion

Castiga un Milion este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la niste intrebari de cultura generala cu scopul de a ajunge pana la ultima ca sa deveniti milionar. In acest joculet din categoria jocurilor de cultura generala veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume pentru a da click pe raspunsurile care credeti ca sunt corecte. Acordati-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va aceste joculet cu intrebari de cultura generala si va vom aduce tot mai multe. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc. In acest joculet apartut in exclusivitate pe site-ul nostru veti avea intrebari in limba romana. Daca raspundeti corect veti trece la urmatoarea intrebare. Daca raspundeti gresit veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Cand raspundeti gresit vi se va arata si care e raspunsul corect deci aveti multe de invatat in acest joculet de cultura generala. In joc trebuie sa alegeti un raspuns din patru variante. Doar un raspuns este corect. Fiti pe faza si sunt sigur ca va veti descurca de minune.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu vrei sa fii milionar, jocuri de cultura generala 2017, jocuri de inteligenta, jocuri cu intrebari, jocuri quiz,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Castiga un Milion

Castiga un Milion este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Cultura Generala pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Castiga un Milion a fost jucat de peste 386 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 03 iunie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.