Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Tarile de pe Harta

Tarile de pe Harta

Tarile de pe Harta este un joc interesant pentru toti copiii pasionati de geografie. In acest joc veti juca cu sageti de dars. Vi se va spune o tara de pe harta si voi trebuie sa aruncati sageata de darts acolo unde e locul tarii pe harta. Daca nu stiti puteti sa incercati sa dati la intamplare cu sageata. Vi se va arata daca ati gresit unde e cu adevarat acea tara. Incercati sa invatati din greselile facute deoarece daca incercati mai tarziu sa incercati din nou sunt sigur ca va veti descurca mai bine. Veti primi puncte in functie de cate tari ati gasit pe harta in acest joculet. Va trebui sa va folositi de mouse-ul vostru in acest joc pentru a faca fata provocarilor, pentru a va indeplini obiectivul pas cu pas. Daca aveti nevoie de alte butoane va vom informa sau veti primi indicatii in joc. Dati tot ce aveti mai bun sa obtineti un scor mare daca vreti sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc de cultura generala. Veti primi tari de pe harta intregului glob nu doar a Europei deci fiti foarte atenti. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca super in acest joc.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri de geografie, jocuri cu tari, jocuri cu darts, jocuri de cultura generala 2017, jocuri de inteligenta, jocuri cu intrebari, jocuri quiz,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Tarile de pe Harta

Tarile de pe Harta este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Cultura Generala pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Tarile de pe Harta a fost jucat de peste 359 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 08 mai 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 3 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.