Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Tarile de Pe Glob

Tarile de Pe Glob

Tarile de Pe Glob este un joc interesant in care veti primi globul pamanetesc si va trebui sa identificati anumite tari pe el. Trebuie sa stiti bine geografie in acest joc si nu numai cea a Romaniei sau a Europei ci a intregi lumi. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas, sa dati click pe locurile de pe harta care credeti ca sunt tarile mentionate in stanga. Veti primi un nume de tara undeva in partea stanga si trebuie sa stiti unde e locul ei pe harta. Trebuie sa fiti agili in acest joculet daca vreti un scor mare, daca vreti sa aveti sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori din lume. In acest joc tot ce trebuie sa stiti este ca daca ajungeti in top toata lumea va sti cat sunteti de priceputi la geografie. Daca nu reusiti din prima sa va duceti la bun sfarsit sarcinile astfel incat sa aveti o sansa la topul jucatorilor, nu renuntati ci fiti perseverenti. Numai prin incercari repetate, prin antrenament si determinare veti invata toate tarile de pe harta si locul lor pe glob. In acest joculet veti avea nevoie de cunostiinte foarte bune dar si de putina atentie si o memorie buna sa obtineti un scor mare.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu globul pamantesc, jocuri cu tari, jocuri de geografie, jocuri de cultura generala 2017, jocuri de inteligenta, jocuri cu intrebari, jocuri quiz,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Tarile de Pe Glob

Tarile de Pe Glob este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Cultura Generala pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Tarile de Pe Glob a fost jucat de peste 421 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 08 mai 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.