Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Tari Orase

Tari Orase

Tari Orase este un joc interesant pentru fetele si baietii ce vor sa demonstreze ca sunt foarte buni la geografie. In acest joc veti primi intrebari despre orasele si capitalele din Europa. In partea de sus veti vedea intrebarea, spre exemplu: Care este capitala Olandei? Sub aceasta intrebare veti primi patru variante de raspuns din care evident doar una este corecta. Veti avea nevoie de mouse pentru a juca acest joculet, pentru a da click pe raspunsul care credeti ca este corect. Dupa ce raspundeti la intrebare veti vedea daca a fost corect raspunsul vostru si veti fi punctat daca e corect. Daca nu e corect veti pierde din punctele adunate si vi se va spune care e raspunsul corect. In acest joculet trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti in topul jucatorilor, dar singura cale prin care sa reusiti acest lucru este sa raspundeti repede si corect la cat mai multe intrebari de cultura generala. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti la care tari ati avut probleme in acest joculet cu tari si orase. fiti atenti si ganditi-va bine inainte sa alegeti un raspuns in acest nou joculet de cultura generala in limba romana.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri romanesti, jocuri de cultura generala in romana, jocuri cu capitale, jocuri cu tari, jocuri cu orase, jocuri de geografie, jocuri de cultura generala 2017, jocuri de inteligenta,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Tari Orase

Tari Orase este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Cultura Generala pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Tari Orase a fost jucat de peste 353 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 08 mai 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.