Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Micul Meu Ponei Aventura in Equestria

Micul Meu Ponei Aventura in Equestria

Toate personajele Micul Meu Ponei se distreaza de minune aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, iar astazi un nou joc HTML5 cu lumea Equestria apare pentru toate fetele de pe site-ul nostru. In acest joc, personajele Ponei vor avea nevoie de ajutorul vostru, deoarece aceasta aventura este una subacvatica in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Rarity, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Apple Jack si Twilight Sparkle sa se transforme in ponei sirene in acest joc online cu Micul Meu Ponei, deoarece acesta este un joc de aventura subacvatic pentru a salva Equestria, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe aceste personaje dragute sa isi termine misiunea avand foarte multe puncte. O sa innotati alaturi de personajele Micul Meu Ponei prin lumea Equestria, astfel ca trebbuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati si o sa vedeti cum foarte multe alte jocuri de fete de indemanare cu Micul Meu Ponei vor continua sa apara pe site-ul nostru jocurile-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind Tastele SAGETI.

expresii asemanatoare

jocuri online cu micul meu ponei pe telefon, jocuri 2018 cu micul meu ponei, my little pony adventures in equestria online, jocuri html5 cu rainbow dash, jocuri cu pinkie pie online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Micul Meu Ponei Aventura in Equestria

Micul Meu Ponei Aventura in Equestria este unul dintre cele 38 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Micul Meu Ponei pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Micul Meu Ponei Aventura in Equestria a fost jucat de peste 343 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 25 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.