Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Creati Fetita Powerpuff

Creati Fetita Powerpuff

O sa vedeti ca astazi dragi prieteni Fetitele Powerpuff revin pe site-ul nostru jocurile-friv.ro alaturi de un nou joc online de fete, de machiat si de ingrijit, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati pentru prima oara aici pe site-ul nostru un personaj Powerpuff Girls. Acest lucru nu va fi deloc usor, deoarece aceste personaje Cartoon Network sunt deja foarte cunoscute, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi diferite haine, machiaje, coafuri si accesorii speciale, astfel incat sa reusiti sa gasiti o gramada de obiecte speciale pe care doar fetita Powerpuff pe care voi o creati o va avea. Acesta este un nou joc de fete HTML5, care poate sa fie jucat pe telefoane si tablete online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa il cautati in categoria de jocuri cu Powerpuff Girls, in care foarte multe alte jocuri interesante vor continua sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi de fete, jocuri de fete cu fetitele powerpuff, jocuri de imbracat cu fetitele powerpuff, jocuri html5 cu fetitele powerpuff, jocuri cartoon network cu fetitele powerpuff,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Creati Fetita Powerpuff

Creati Fetita Powerpuff este unul dintre cele 5 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Fetitele Powerpuff pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Creati Fetita Powerpuff a fost jucat de peste 247 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 25 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.