Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Minioni Artisti de Desenat

Minioni Artisti de Desenat

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde astazi o sa distrati alaturi de noi personaje aici pe site-ul nostru. Astazi dragi copii o sa vedeti ca Minionii din Despicable Me sau Sunt un Mic Ticalos vin astazi alaturi de unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri online. Astazi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Minionii vin alaturi de un nou joc online de colorat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va distrati de minune, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi cat mai multe culori interesante in fiecare imagine cu Minioni de pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de aceste personaje, sa vedeti cum o sa puteti sa aveti foarte multe imagini interesante si unice, astfel personajele Minioni vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante si cele mai noi jocuri gratuite cu Minioni vor aparea aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu minioni, jocuri html5 cu mininioni, jocuri pe tableta cu minioni, jocuri de colorat cu minioni, jocuri noi de colorat online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Minioni Artisti de Desenat

Minioni Artisti de Desenat este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Minioni pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Minioni Artisti de Desenat a fost jucat de peste 275 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 16 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.