Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Rusty Rivets Petrecere pe Barca

Rusty Rivets Petrecere pe Barca

Daca intrati astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, o sa va intalniti alaturi de Rusty Rivets, care astazi a pregatit pentru voi un nou joc gratuit de indemanare de baieti, in care o sa va intalniti alaturi de Rusty Rivets. Voi dragi copii o sa vedeti ca Rusty Rivets vine alaturi de un nou joc special cu roboti si personaje speciale. Fiecare personaj robot este un animal special, iar voi dragi prieteni trebuie sa fit isiguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc de realizat, insa suntem siguri ca o sa va acumulati foarte multe puncte in acest joc Nickelodeon cu Rusty Rivets, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il faceti pe Rusty Rivets sa revina aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu rusty rivets, jocuri gratis cu rusty rivets, jocuri pentru copii cu rusty rivets, jocuri de spalat roboti, jocuri nickelodeon cu rusty rivets, jocuri nickelodeon de baieti,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Rusty Rivets Petrecere pe Barca

Rusty Rivets Petrecere pe Barca este unul dintre cele 8 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Rusty Rivets pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Rusty Rivets Petrecere pe Barca a fost jucat de peste 180 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 13 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.