Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Papusi Carte de Colorat

Papusi Carte de Colorat

Unele dintre cele mai dragute jocuri online apar chiar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi prieteni o sa va distrati de minune alaturi de Barbie, care a adus pentru voi un nou joc online gratuit Papusi Carte de Coloart, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa aiba o super carte de colorat de pe site-ul nostru, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa gasiti o gramada de culori speciale pe care sa le poarte. Acest lucru nu va fi deloc usor, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati o gramada imagini interesante folosind toate culorile pe care le-am pregatit petnru voi, astfel o sa vedeti diferite imagini cu papusi Barbie de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri Barbie vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu barbie, jocuri de fete cu barbie, jocuri pentru copii cu barbie, jocuri de colorat cu barbie, jocuri cu barbie gratuite, jocuri barbie de fete,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Papusi Carte de Colorat

Papusi Carte de Colorat este unul dintre cele 82 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Barbie pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Papusi Carte de Colorat a fost jucat de peste 341 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 12 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 50%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.