Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Zig Puzzle

Zig Puzzle

O sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi un nou joc special din categoria de jocuri cu Zig and Sharko, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de animale din categoria de jocuri cu Zig si Sharko. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa rezolvati un nou joc puzzle cu Zig and Sharko, iar noi dragi prieteni suntem siguri ca o sa vedeti cum puteti sa va distrati si sa asezati toate piesele puzzle in locurile potrivite. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca alaturi de Zig and Sharko sa aveti fiecare imagine puzzle sa fie completa inainte ca timpul sa fie expirat, iar noi suntem siguri ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca alaturi de Zig and Sharko si jucati diferite alte jocuri speciale pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu zig and sharko, zig and sharko games, jocuri pentru copii cu zig si sharko, jocuri zig si sharko cu animale, jocuri puzzle cu animale online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Zig Puzzle

Zig Puzzle este unul dintre cele 3 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Zig and Sharko pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Zig Puzzle a fost jucat de peste 155 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 10 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.