Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Puzzle cu Fetita Familiei Happos

Puzzle cu Fetita Familiei Happos

Puzzle cu Fetita Familiei Happos este numele celui mai nou joc online de pe site-ul nostru, astfel ca va asteptam pe toti sa cautati acest joc special din categoria de jocuri cu Familia Happos. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca o fata din categoria de jocuri cu Familia Happos vine astazi alaturi de un nou joc puzzle special, pe care dragi copii o sa trebuiasca sa il terminati cu cat mai multe puncte, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte rapizi, astfel incat sa reusiti sa terminati inainte ca timpul sa expire. Voi dragi copii trebuie sa asezati toate piesele puzzle in locurile potrivite, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte asezand fiecare piesa puzzle in locul potrivit, iar imaginea voastra va fi completa si o savedeti ca Familia Happos va reveni pe site-ul nostru cu alte jocuri speciale pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu familia happos, jocuri 2018 cu familia happos, jocuri puzzle cu familia happos, jocuri cu animale cu familia happos,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Puzzle cu Fetita Familiei Happos

Puzzle cu Fetita Familiei Happos este unul dintre cele 6 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Familia Happos pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Puzzle cu Fetita Familiei Happos a fost jucat de peste 153 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 04 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.