Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Familia Happos Face Baie

Familia Happos Face Baie

Cele mai dragute animale se intorc astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc special cu Familia Happos. Acest joc Boomerang este un nou joc special, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati Familia Happos sa termine un joc puzzle de pe site-ul nostru. Nu va fi deloc usor, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa asezati foarte multe piese puzzle in locurile potrivite, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati. Familia Happos Face Baie este numele acestui joc special cu animale, astfel ca trebuie sa ajutati acesti hipopotami de pe site-ul nostru sa rezolve imagine puzzle in cel mai scurt timp, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte, iar noi suntem siguri ca voi dragi prieteni o sa vedeti diferite alte jocuri 2018 cu Familia Happos aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu familia happos cu animale, jocuri puzzle cu familia happos, jocuri puzzle online, jocuri 2018 cu familia happos gratuite,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Familia Happos Face Baie

Familia Happos Face Baie este unul dintre cele 6 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Familia Happos pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Familia Happos Face Baie a fost jucat de peste 146 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 04 mai 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.