Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Puzzle cu Rusty Rivets

Puzzle cu Rusty Rivets

Rusty Rivets se simte din ce in ce mai bine aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc puzzle cu Rusty Rivets pe care sa le intalniti doar aici pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni o sa vedeti o noua imagine puzzle cu Rusty Rivets in acest joc, astfel incat sa reusiti sa acumulati catm ai multe puncte si sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Rusty Rivets sa acumuleze cat  mai multe puncte in acest nou joc puzzle de baieti de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit, pentru ca imaginea voastra puzzle sa fie completa si sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte Nickelodeon, astfel o sa vedeti ca vor aparea noi jocuri Rusty Rivets sau jocuri Nickelodeon aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri online cu rusty rivets, jocuri 2018 cu rusty rivets, jocuri pentru copii cu rusty rivets, jocuri de baieti cu rusty rivets, jocuri gratis cu rusty rivets,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Puzzle cu Rusty Rivets

Puzzle cu Rusty Rivets este unul dintre cele 8 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Rusty Rivets pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Puzzle cu Rusty Rivets a fost jucat de peste 151 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 27 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.