Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Masha Alergie de Primavara

Masha Alergie de Primavara

Un nou joc special de fete cu doctori va asteapta aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Masha si Ursul. In acest joc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa o ajutati pe Masha sa se vindece de alergiile de primavara de care sufera, astfel ca trebuie sa fiti doctori foarte buni, deoarece Masha este bolnava, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti diferite medicamente si diferite tratamente de alergie de primavara pe care Masha sa le foloseasca si sa se simta din ce in ce mai bine, iar voi o sa vedeti cum Masha si Ursul vor continua sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de jocuri speciale de fete pe care dragi copii o sa le gasiti doar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu masha si ursul, jocuri 2018 cu masha si ursul, jocuri pentru fete cu masha si ursul, jocuri online cu masha si ursul, jocuri cu doctori cu masha si ursul,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Masha Alergie de Primavara

Masha Alergie de Primavara este unul dintre cele 20 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Masha si Ursul pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Masha Alergie de Primavara a fost jucat de peste 169 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 17 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.