Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Fata Ponei Machiaj Unic

Fata Ponei Machiaj Unic

Special pentru voi dragi prieteni am adus astazi un nou joc online de machiat din categoria de jocuri cu Micul Meu Ponei, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va intalniti alaturi de una dintre cele mai dragute fete Micul Meu Ponei. Aceasta vine alaturi de un joc special de machiat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi si foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc de imbracat si de coafat in care fata micul meu ponei doreste sa o ajutati sa creeze unul dintre cele mai speciale machiaje unice de pe site-ul nostru, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati machiajele cele mai moderne pe care sa le poarte, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 de machiat cu Micul Meu Ponei vor continua sa apara pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri de fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri my little pony, jocuri de fete cu micul meu ponei, jocuri 2018 de machiat cu micul meu ponei, jocuri micul meu ponei de machiat, jocuri gratis cu micul meu ponei de machiat,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Fata Ponei Machiaj Unic

Fata Ponei Machiaj Unic este unul dintre cele 38 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Micul Meu Ponei pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Fata Ponei Machiaj Unic a fost jucat de peste 239 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 13 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.