Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Transformers Puzzle

Transformers Puzzle

Celebrele personaje Transformers apar astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro alaturi de un nou joc online de baieti din categoria de jocuri cu Transformers, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti. Astazi, robotii masini din acest joc online vin alaturi de diferite imagini puzzle cu roboti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe Voltron sa acumuleze cat mai multe puncte in acest joc, iar pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte asezand fiecare piesa puzzle in locul potrivit, astfel incat sa rusiti sa terminati acest joc cu Transformers in cel mai scurt timp. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in acest joc, sa reusiti sa mutati toate piesele puzzle in locul potrivit pentru ca imaginea voastra puzzle sa fie completa si sa reusiti sa vedeti cum noi jocuri online cu Transformers vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu transformers, jocuri 2018 cu transformers, jocuri pentru copii cu transformers, jocuri de baieti cu transformers, jocuri cu roboti online, jocuri puzzle cu transformers,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Transformers Puzzle

Transformers Puzzle este unul dintre cele 10 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Transformers pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Transformers Puzzle a fost jucat de peste 234 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 10 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.