Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Mech X4 Puzzle

Mech X4 Puzzle

Mech X4 Puzzle este noul nostru joc online pe care dragi prieteni o sa aveti ocazia sa il gasiti chiar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde mereu va asteptam alaturi de cele mai interesante jocuri de baieti. Astazi, robotii Mech X4 au pregatit pentru voi un nou joc cu roboti puzzle, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, insa pentru asta trebuie sa fiti atenti si foarte rapizi, deoarece acesta este un joc de baieti puzzle, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa asezati toate piesele puzzle in locurile potrivite, pentru ca robotii Mech X4 din acest joc sa aiba o imagine completa inainte ca timpul sa expire. Cu fiecare piesa puzzle pusa in locul potrivit, voi dragi prieteni o sa acumulati puncte si o sa vedeti ca Mech X4 va reveni pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri de baieti cu roboti pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri 2018 cu mech x4, jocuri online cu mech x4, jocuri de baieti cu mech x4, jocuri pentru copii cu mech x4, jocuri cu roboti mech x4, jocuri puzzle mech x4,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Mech X4 Puzzle

Mech X4 Puzzle este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Mech X4 pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Mech X4 Puzzle a fost jucat de peste 151 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 09 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.