Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica Il Repara pe Lambie

Doctorita Plusica Il Repara pe Lambie

Lambie este cel mai bun prieten a lui Doctorita Plusica, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca Lambie nu este sanatos si are nevoie de doctori foarte buni, ceea ce inseamna ca am pregatit pentru voi acest joc special cu Doctorita Plusica Disney pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Lambie este bolnav, iar voi dragi copii trebuie sa aratati ca sunteti doctori foarte buni, insa pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi foarte multe ustensile si medicamente speciale pe care doar Lambie sa le aiba. Fiti cei mai buni doctori alaturi de personajele Disney din acest joc cu Doctorita Plusica, iar voi o sa vedeti ca buna voastra prietena Doctorita Plusica va reveni pe site-ul nostru alaturi de Lambie care o sa fie din nou sanatos si jucaus. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica online, jocuri 2018 cu doctorita plusica, jocuri cu lambie, jocuri disney cu doctori, jocuri disney cu doctorita plusica,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica Il Repara pe Lambie

Doctorita Plusica Il Repara pe Lambie este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica Il Repara pe Lambie a fost jucat de peste 330 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 09 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.