Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica Operatie la Stomac

Doctorita Plusica Operatie la Stomac

Doctorita Plusica este bolnava si astazi vine aici pe site-ul nostru deoarece are nevoie de ingrijire din partea celor mai buni doctori online. Astazi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa aiba parte de o operatie la stomac reusita. In acest joc, o sa vedeti ca Doctorita Plusica are foarte mare dureri la stomac din cauza unei infectii, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de acest personaj Disney, sa reusiti sa faceti o operatie la stomac de succes, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de ustensile si obiecte speciale de operat pe care sa le folositi in aceasta operatie la stomac a lui Doctorita Plusica, iar voi o sa vedeti ca buna voastra prietena din lumea Disney va reveni aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri speciale si cat mai interesante pe care sa le jucati impreuna. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica disney, jocuri cu doctori cu doctorita plusica, jocuri cu doctorita plusica gratuite, jocuri cu operatii online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica Operatie la Stomac

Doctorita Plusica Operatie la Stomac este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica Operatie la Stomac a fost jucat de peste 306 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 09 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 4 voturi, iar scorul jocul este de 75%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.