Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica Salon Spa

Doctorita Plusica Salon Spa

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc special de fete cu Doctorita Plusica. Acesta este un nou joc Disney, in care dragi copii o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Doctorita Plusica, sa reusiti sa va distrati alaturi de Doctorita Plusica, deoarece ea isi doreste sa arate cat mai bine, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa mergeti intr-un salon spa alaturi de Doctorita Plusica, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa creati diferite machiaje speciale pe care Doctorita Plusica sa arate cat mai bine. Chiar daca este o fata bebelus, Doctorita Plusica isi doreste sa fie cel mai dragut doctor Disney de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa revina aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri Disney de fete. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica de machiat, jocuri disney cu doctorita plusica, jocuri de fete cu doctorita plusica, jocuri disney de machiat, jocuri noi de machiat,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica Salon Spa

Doctorita Plusica Salon Spa este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica Salon Spa a fost jucat de peste 311 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 05 aprilie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.