Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica la Dentist

Doctorita Plusica la Dentist

Cele mai noi jocuri online cu Doctorita Plusica apar chiar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde si astazi va asteptam dragi prieteni alaturi de un nou joc special Disney cu dentisti. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa aiba cei mai frumos si curati dinti de pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa fiti doctorit dentisti foarte buni in acest joc Disney, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa reuasesca sa isi ingrijeasca dintii cat mai bine. Voi dragi copii o sa fiti doctori dentisti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi toate ustensilele de dentist din acest joc, astfel dintii Doctorita Plusica o sa fie frumos si curati, astfel micuta doctorita Disney o sa revina aici pe site-ul nostru fara nici un fel de durere de dinti, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri cu dentisti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica, jocuri 2018 cu doctorita plusica, jocuri de fete cu doctorita plusica, jocuri cu dentisti online, jocuri disney doc mcstuffin,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica la Dentist

Doctorita Plusica la Dentist este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica la Dentist a fost jucat de peste 355 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 30 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.