Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica il Ingrijeste pe Lambie

Doctorita Plusica il Ingrijeste pe Lambie

Astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro o sa reusiti sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc special de fete din categoria de jocuri cu Doctorita Plusica, in care dragi copii va trebui sa fiti foarte atenti, deoarece doctorita Disney din acest joc va avea nevoie de ajutorul vostru. Lambie este micul mielusel prieten cu Doctorita Plusica, iar astazi acesta este ranit si are foarte mare nevoie de ajutorul vostru. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Doctorita Plusica sa reuseasca sa il ingrijeasca pe Lambie cat de bine posibil, ceea ce nu va fi delocusor, deoarece voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca deveniti cei mai buni doctori de animale de pe site-ul nostru. Acest lucru nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa gasiti toate obiectele de care aveti nevoie si toate ustensilele de doctori, pentru ca Lambie sa fie sanatos din nou, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2018 cu Doctorita Plusica vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica, jocuri de fete cu doctorita plusica, jocuri cu doctori disney, jocuri disney cu doctorita plusica, jocuri pentru fete cu animale,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica il Ingrijeste pe Lambie

Doctorita Plusica il Ingrijeste pe Lambie este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica il Ingrijeste pe Lambie a fost jucat de peste 337 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 30 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.