Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Doctorita Plusica Test de Matematica

Doctorita Plusica Test de Matematica

Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, deoarece astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online Disney din categoria de jocuri cu Doctorita Plusica, in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de buna voastra prietena. Astazi, am adus pentru voi un nou joc online cu Doctorita Plusica, in care trebuie sa o ajutati pe frumoasa doctorita Disney sa termine un test de matematica, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusti sa fiti rapizi si sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari din acest joc cu matematica, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca inainte ca timpul vostru sa expire, voi sa reusiti sa terminati acest joc cu cat mai multe puncte si cu cat mai multe raspunsuri de matematica corecte, astfel suntem siguri ca Doctorita Plusica va continua sa revina cu diferite alte jocuri Disney pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri noi cu doctorita plusica, jocuri 2018 cu doctorita plusica, jocuri online cu doctorita plusica, jocuri de fete cu doctorita plusica, jocuri cu doctorita plusica test de matematica,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Doctorita Plusica Test de Matematica

Doctorita Plusica Test de Matematica este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Doctorita Plusica pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Doctorita Plusica Test de Matematica a fost jucat de peste 303 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 23 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.