Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Henry Pericol Mind the Gap

Henry Pericol Mind the Gap

Doar daca intrati astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, voi dragi prieteni o sa aveti ocazia sa gasiti cel mai nou joc online din categoria de jocuri cu Henry Pericol, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de acest supererou Nickelodeon. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc cu animale, in care trebuie sa il ajutati pe Henry Pericol sa acumuleze cat mai multe puncte, resind sa ajute toate gainile sa ajunga dintr-o parte in alta a acestor platforme, insa mijlocul platformelor este gol, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa duceti gainile la platformele potrivite, astfel o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum puteti sa castigati acest joc online cu Henry Pericol aici pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem diferite alte jocuri Nickelodeon pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu henry pericol, jocuri 2018 cu henry pericol, jocuri de baieti cu henry pericol, jocuri cu animale cu henry pericol, jocuri nickelodeon henry danger,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Henry Pericol Mind the Gap

Henry Pericol Mind the Gap este unul dintre cele 13 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Henry Pericol pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Henry Pericol Mind the Gap a fost jucat de peste 219 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.