Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Alvin si Veveritele Avioane de Hartie

Alvin si Veveritele Avioane de Hartie

Aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti ca in fiecare zi a saptamanii, noi jocuri online va asteapta sa le jucati gratuit. Astazi, am adus pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Alvin si Veveritele, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum il puteti ajuta pe Alvin sa devina un pilot de avioane de hartie dintre cei mai buni, iar pentru asta, trebuie sa fiti extrem de atenti si sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a avea o tinta foarte buna. Nu va fi deloc usor, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa aveti foarte multe puncte. Pentru asta, trebuie sa aruncati avioanele de hartie in toate tintele chiar daca sunt departe sau aproape, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum noi jocuri cu Alvin si Veveritele din lumea Nickelodeon vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, in care sa va distrati. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu alvin si veveritele, jocuri 2018 cu alvin si veveritele, jocuri 3d cu alvin si veveritele, jocuri cu animale cu alvin si veveritele, alvin and the chipmunks nickelodeon,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Alvin si Veveritele Avioane de Hartie

Alvin si Veveritele Avioane de Hartie este unul dintre cele 15 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Alvin si Veveritele pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Alvin si Veveritele Avioane de Hartie a fost jucat de peste 162 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.