Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Ferdinand Obiecte Ascunse

Ferdinand Obiecte Ascunse

Va asteptam sa intrati aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, deoarece dragi copii am adus si astazi un nou joc online din categoria de jocuri cu Ferdinand, pe care voi aveti ocazia sa va le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online gratuit cu Ferdinand, in care o sa vedeti o gramada de imagini interesante pe care suntem siguri ca nu le-ati mai vazut. Ferdinand a adus pentru voi un nou joc online cu obiecte ascunse, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un joc special cu Ferdinaind Obiecte Ascunse, in care o sa vedeti ca Ferdinand a ascuns foarte multe obiecte in diferitele imagini cu animale si tauri din acest joc, iar misiunea voastra este sa reusiti sa gasiti toate obiectele ascunse din lista lui Ferdinand, iar cu fiecare obiect pe care il gasiti o sa acumulati puncte cat mai multe, astfel o gramada de noi jocuri cu Ferdinand vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro in care sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri din categoria de jocuri cu Ferdinand. Distratie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu ferdinand online, jocuri pentru copii cu ferdinand, jocuri puzzle cu ferdinand, jocuri ferdinand cu obiecte ascunse, jocuri 2018 cu ferdinand, ferdinand the bull games,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Ferdinand Obiecte Ascunse

Ferdinand Obiecte Ascunse este unul dintre cele 6 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Ferdinand pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Ferdinand Obiecte Ascunse a fost jucat de peste 151 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 05 martie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.