Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Blaze si Masinile Monstru de Reparat

Blaze si Masinile Monstru de Reparat

Cele mai noi jocuri online cu masini apar chiar aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde astazi o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va intalniti din nou alaturi de Blaze si Masinile Monstru, care dragi prieteni vine astazi din nou pe site-ul nostru alaturi de un joc gratuit Nickelodeon. Astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine rapizi, deoarece acesta este un joc de baieti cu masini de reparat si de spalat, in care o sa reusiti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, trebuie sa il ajutati pe Blaze sa fie una dintre cele mai curate si cele mai sanatoase masini de pe site-ul nostru. La inceputul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti ca Blaze este foarte murdar si neingrijit, iar voi dragi copii o sa trebuiasca sa folositi cat mai multe ustensile speciale de spalat dar si de reparat, astfel incat sa va indepliniti misiunea. Stim ca nu este usor sa spalati un intreg camion, astfel ca o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de ustensile de spalat si de lustruit, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum noi jocuri online cu Blaze si Masinile Monstru pot sa fie gasite aici pe site-ul nostru jocuriel-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu blaze, jocuri noi cu blaze, jocuri 2018 cu blaze si masinile monstru, jocuri nickelodeon blaze an the moster machines, jocuri cu masini gratuite,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Blaze si Masinile Monstru de Reparat

Blaze si Masinile Monstru de Reparat este unul dintre cele 23 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Blaze si Masinile Monstru pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Blaze si Masinile Monstru de Reparat a fost jucat de peste 241 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 25 februarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.