Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Dinotrux Skyas Prastie

Dinotrux Skyas Prastie

Netflix a pregatit pentru voi dragi copii un nou joc online Dinotrux in care suntem siguri ca o sa va distrati aici pe site-ul notru jocurile-friv.ro, deoarece acest nou joc cu Dinotrux online este un joc 3D cu dinozauri roboti, in care dragi copii trebuie sa va folositi inteligenta si indemanarea pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc Dinotrux cu roboti este unul extrem de amuzant, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ail ajutati pe Skyas, personajul principal din acest joc online cu Dinotrux sa reuseasca sa arunce toti bolovanii pe care ii are direct pe tinta. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece trebuie sa luati in calcul partea din care bate vantul, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa reusiti sa folositi vantul pentru a va trimite bolovanii cat mai departe si sa ajunga pe tinta, iar voi sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, ceea ce inseamna ca diferite alte jocuri cu Dinotrux online vor aparea aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu dinotrux, jocuri 2018 cu dinotrux, jocuri gratis cu dinotrux, jocuri pentru copii cu dinotrux, jocuri 3d cu dinotrux, jocuri cu dinozauri roboti,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Dinotrux Skyas Prastie

Dinotrux Skyas Prastie este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Dinotrux pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Dinotrux Skyas Prastie a fost jucat de peste 301 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 27 ianuarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.