jocurile-friv.ro, unde dragi copii o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de frumoasa Draculaura. Acesta…">

Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Draculaura Bijuterii

Draculaura Bijuterii

Un joc special din categoria de jocuri cu Monster High apare aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de frumoasa Draculaura. Acesta este un nou joc online de fete, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati pe Draculaura sa aiba unele dintre cele mai frumoase si cele mai moderne bijuterii de pe site-ul nostru. Acest lucru nu va fi deloc usor de realizat, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca voi alaturi de Draculaura trebuie sa creati aceste bijuterii folosind diamante si culori speciale, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati. Ajutati-o pe Draculaura sa isi faca bijuterii cat mai frumoase si unice, iar noi suntem siguri ca fiecare fata Monster High va veni aici pe site-ul nostru pentru ca voi sa o ajutati sa arate cat mai bine. Distractie placuta!

Instructiuni

jucati-va cu mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu monster high, jocuri 2018 cu monster high, jocuri cu draculaura de fete, jocuri 2018 cu draculaura, draculaura jewelry,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Draculaura Bijuterii

Draculaura Bijuterii este unul dintre cele 1220 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Fete pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Draculaura Bijuterii a fost jucat de peste 146 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 ianuarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.