Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Micul Meu Ponei Impusca Dulciurile

Micul Meu Ponei Impusca Dulciurile

Un joc special din categoria de jocuri cu Micul Meu Ponei apare aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un joc special de copii, in care o sa acumulati foarte multe puncte alaturi de aceste personaje Micul Meu Ponei. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi trebuie sa aveti o tinta foarte buna, deoarece acesta este un joc bubbles, in care trebuie sa tintiti bilele colorate in locurile potrivite, pentru a fi siguri ca veti reusi sa vedeti cum astazi, puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa terminati acest joc in cel mai scurt timp. Chiar daca nu va fi usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa scapati de toate bilele colorate in diferite feluri de catre personajele Micul Meu Ponei daca le loviti pe cele de la baza intai, iar noi vom continua sa aducem pentru voi diferite alte jocuri online cu Micul Meu Ponei pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!
 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu micul meu ponei, jocuri 2018 cu micul meu ponei, jocuri de fete cu micul meu ponei, jocuri bubbles cu micul meu ponei,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Micul Meu Ponei Impusca Dulciurile

Micul Meu Ponei Impusca Dulciurile este unul dintre cele 38 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Micul Meu Ponei pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Micul Meu Ponei Impusca Dulciurile a fost jucat de peste 181 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 11 ianuarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.