Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Mickey Mouse Spala Masina

Mickey Mouse Spala Masina

O sa vedeti ca astazi dragi copii am adus pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Mickey Mouse, in care dragi copii o sa reusiti sa vedeti cum astazi, o sa va distrati de minune alaturi de bunul vostru prieten, care a adus pentru voi un nou joc online cu Masini. Acesta este un joc cu Mickey Mouse in care are o masina, insa aceasta este destul de murdara, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa il ajutati pe Mickey Mouse sa aiba pana la finalul acestui joc o masina curata si frumoasa, iar pentru asta, trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, pentru a fi siguri ca puteti sa folositi toate ustensilele speciale pentru spalat masini. Nu va fi usor, doearece dragi copii o sa vedeti ca fiecare obiecte de spalat trebuie folositi la momentul potrivit, astfel o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2018 cu Mickey Mouse o sa apara aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu mickey mouse, jocuri 2018 cu mickey mouse, jocuri cu masini cu mickey mouse, jocuri cu animale cu mickey mouse, jocuri distractive cu mickey mouse online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Mickey Mouse Spala Masina

Mickey Mouse Spala Masina este unul dintre cele 22 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Mickey Mouse pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Mickey Mouse Spala Masina a fost jucat de peste 149 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 09 ianuarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.