Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Dinotrux Jigsaw Puzzle

Dinotrux Jigsaw Puzzle

Un nou personaj Dinotrux apare astazi aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de creativi si de atenti, deoarece acest joc Dinotrux puzzle este un nou joc in care voi trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum puteti sa terminati acest joc puzzle cu cat mai multe puncte. Dinozaurii roboti din categoria de jocuri cu Dinotrux vor sa vada o imagine completa in cel mai scurt timp, ceea ce inseamna ca voi trebuie sa asezati toate piesele puzzle in locurile potrivite, astfel incat sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Chiar daca nu va fi usor, o sa va distrati de minune alaturi de aceste personaje Dinotrux, care se vor intoarce pe site-ul nostru cu diferite alte jocuri cu Dinotrux pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu dinotrux, jocuri 2018 cu dinotrux, jocuri pentru copii cu dinotrux, jocuri gratis cu dinotrux, jocuri puzzle cu dinotrux,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Dinotrux Jigsaw Puzzle

Dinotrux Jigsaw Puzzle este unul dintre cele 9 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Dinotrux pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Dinotrux Jigsaw Puzzle a fost jucat de peste 208 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 03 ianuarie 2018, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.