Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Puzzle cu Arlo si Spot

Puzzle cu Arlo si Spot

Un nou personaj va asteapta aici pe site-ul nostru jocurile-friv.ro, unde dragi copii puteti sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online cu Bunul Dinozaur, in care dragi copii o sa aveti ocazia astzi sa va intalniti alaturi de Arlo si Spot. In acest joc, voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati foarte multe puncte reusind sa rezolvati un nou joc puzzle aici pe site-ul nostru. Nu este deloc usor, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa asezati fiecare piesa puzzle in locurile potrivite, deoarece acesta este singurul mod in care imaginea voastra cu Arlo si Spot sa fie completa. Chiar daca nu va fi usor deloc, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti ca alaturi de Arlo si Spot sa fiti siguri ca va intalniti in diferite alte jocuri cu Bunul Dinozaur pe care voi sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Instructiuni

jocuri cu bunul dinozaur, jocuri 2018 cu bunul dinozaur puzzle, jocuri noi puzzle online, jocuri cu arlo si spot puzzle

expresii asemanatoare

jocuri cu bunul dinozaur, jocuri 2018 cu bunul dinozaur, jocuri pentru copii cu bunul dinozaur, jocuri puzzle cu bunul dinozaur,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Puzzle cu Arlo si Spot

Puzzle cu Arlo si Spot este unul dintre cele 8 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Bunul Dinozaur pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Puzzle cu Arlo si Spot a fost jucat de peste 220 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 28 decembrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.