Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Puzzle cu Bunul Dinozaur

Puzzle cu Bunul Dinozaur

Am adus pentru voi dragi copii un joc online din categoria de jocuri cu Bunul Dinozaur, care este o noua categorie de jocuri online pe care voi sa o jucati gratuit. In acest joc, voi o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Bunul Dinozaur sa rezolve o noua imagine puzzle. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece acesta este un joc puzzle cu animale, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc puzzle este unul extrem de interesant, in care voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati puncte asezand cat mai multe piese puzzle in locurile potrivite, pentru ca imaginea voastra cu Bunul Dinozaur sa fie completa, iar voi o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte alaturi de Bunul Dinozaur, care o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri gratuite. Distractie placuta!

 

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri 2018 cu bunul dinozaur, jocuri noi cu bunul dinozaur, jocuri pentru copii cu bunul dinozaur, jocuri puzzle cu bunul dinozaur, jocuri noi puzzle online,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Puzzle cu Bunul Dinozaur

Puzzle cu Bunul Dinozaur este unul dintre cele 8 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Bunul Dinozaur pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Puzzle cu Bunul Dinozaur a fost jucat de peste 117 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 06 decembrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.