Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Vampirina Mania de Memorie

Vampirina Mania de Memorie

Pentru ca nu ne oprim niciodata din adus jocuri online pentru voi, astazi dragi copii o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de un personaj Disney foarte indragit. Acesta este un joc Disney cu Vampirina, in care o sa vedeti intreaga familie d vampiri Disney. Vampirina vine astazi alaturi de familia sa de vampiri, pe care o puteti sa vedeti in fiecare imagine din acest joc. Astazi, Vampirina Mania de Memorie este numele jocului pregatit de vampirita Disney, iar voi dragi copii trebuie sa reusiti sa o ajutati sa gaseasca toate imaginile ascunse in spatele pieselor de memorie. Fiecare piesa de memorie ascunde o imagine cu Vampirina, iar voi dragi copii o sa vedeti cum fiecare carte cu fata vampir are o dublura. Voi trebuie sa gasiti imaginea dublura in cel mai scurt timp, astfel incat sa acumulati puncte si sa terminati acest joc, lucru care va face ca foarte multe alte jocuri online cu Vampirina sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

expresii asemanatoare

jocuri cu vampirina, jocuri 2017 cu vampirina, jocuri pentru copii cu vampirina, jocuri distractive cu vampirina, jocuri de memorie cu vampirina online, jocuri 2017 cu vampiri disney,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Vampirina Mania de Memorie

Vampirina Mania de Memorie este unul dintre cele 16 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Vampirina pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Vampirina Mania de Memorie a fost jucat de peste 567 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 18 octombrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.